Min inspiration

Min inspiration är just nu lite “knackig”. Den kommer och går lite som den vill. Oftast brukar jag börja med musiken när jag börjar med en låt. Plötsligt en dag kan den bara dyka upp från tomma intet, och vips har jag en melodi som senare byggs på med text. Jag har tusen idéer, men det är svårt att få ner dem till låtar.

Vid sidan av mitt musikskapande så håller jag på och skriva på en novellbok. Boken kommer innehålla 7-8 noveller som är baserade på några av mina låtar. Jag är klar med 3 och håller på med 2 nya för tillfället. Jag är klar med vad den ska heta och jag kommer även att måla min egen framsida till boken. Jag började med den för ca ett år sedan, men saker tar tid just pga av inspirationsbrist.

Nja, jag borde nog bli bättre på att kanske inte ge upp så lätt, utan verkligen försöka sitta ner och verkligen få till det som är kvar av låten/novellen.

Men att skapa är så förbaskat kul, och det var ju längesedan jag målade, något som jag gjorde väldigt mycket förut.
Saknar det ibland faktiskt. Precis som jag saknar min inspiration ibland. Men så en dag så kommer den som ett brev på posten och den är alltid väldigt välkommen!cropped-banner7.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *